INNOVATION DINNER

Autonomous factory & 12% Challenge

Er wordt zowel ingegaan op de gestructureerde aanpak voor een succesvolle implementatie van digitalisering binnen je bedrijf  als op een praktijkverhaal, waarbij zowel het positieve effect van digitalisering als de daarmee gepaard gaande obstakels wordt uitgelegd.

Praktijk en theorie komen deze avond dus heel goed samen. En na deelname heb je gelijk een ingang om direct aan de slag te gaan met digitalisering in je bedrijf.

Dit Innovation Dinner is kosteloos. 

  1. Hubert de Koning, commercieel directeur bij het CB, vertelt ons vanuit de praktijk hoe zij zo ver zijn gekomen dat hun bedrijf nagenoeg autonoom werkt. Maar ook wat nog verbeterd kan worden en hoe men dat aanvliegt en oppakt. Hubert heeft vanuit een commerciële invalshoek veel ervaring in de boekenbranche met digitale innovatie/transformatie (retail, e-commerce, digitaal printen).

  1. Peter van Harten,  directeur Isah Duitsland, lid van het landelijk team Smart Industry en ontwikkelaar van de 12% challenge, zal in vogelvlucht laten zien hoe je in twaalf stappen gestructureerd en met ondersteuning ,  succesvol kan digitaliseren. De 12% Challenge is een  trainingstraject, waarbij je –samen met andere ondernemers – praktisch aan de slag gaat met het optimaliseren van de processen in jouw bedrijf. Je digitaliseert dus niet alleen je bedrijf slim, maar je verbetert de winstgevendheid ook fors!

OVERZICHT

Time: 17:00 – 20:00

Datum : 21 – 06 – 2023

Registreren