METROLIJN: ONTDEK DE KANSEN VAN ROBOTICA

Ontdek de kracht van robotica in de maakindustrie

Robots zijn niet langer de toekomst; ze zijn het nieuwe normaal. Het is tijd voor je bedrijf om de mogelijkheden te verkennen. Als je binnen de maakindustrie werkt en wilt begrijpen hoe robotisering je bedrijf naar een nieuwe hoogte kan tillen, dan zijn deze workshops de oplossing voor jou!

 

Binnen enkele weken kun jij je al verdiepen in de wereld van robots. Onze inspiratie workshops robotics bieden je de kans om drie middagen lang met ons aan de slag te gaan. Samen gaan we ontdekken waar de uitdagingen en mogelijkheden voor jouw bedrijf op het gebied van robotisering liggen. We laten zien hoe je jouw bedrijf toekomstbestendig kunt maken.

 

Wat leer je?

In drie middagen ontdek je de wereld van robotica en ga je aan de slag met een concreet plan voor de toepassing van robotica in jouw bedrijf. We laten je zien hoe robotica jouw bedrijf efficiënter kan maken. Niet in plaats van, maar samen met jouw collega’s.

 

Voor wie?

De workshop is geschikt voor iedereen die in de maakindustrie werkt. Bijvoorbeeld voor projectleiders en werkvoorbereiders.

 

Wanneer en waar?

De workshop bestaat uit drie sessies of “stations”, verspreid over drie middagen van 14:00 – 17:00 uur:

·       De mogelijkheden van robotica 6 december 2023
Een kennismaking met de wereld van robotica. Wat is jouw rol hierin? Hoe kan robotica jou ondersteunen in jouw werk?

·       Robotica in de praktijk 17 januari 2024
We behandelen business cases uit de praktijk en kijken naar live demo’s van experts. Welke best practices zijn er? Wat zijn de mogelijkheden voor jou en jouw bedrijf?

·       De waarde van robotica 28 februari 2024
Maak een business case onder begeleiding van experts. Samen met andere professionals werk je een business case uit voor jouw bedrijf. Aan het eind van middag pitch je jouw plan.

 

Wij begrijpen dat robotisering een grote stap kan zijn, maar de voordelen zijn aanzienlijk. Het is nu een uitgelezen moment om te onderzoeken hoe uw bedrijf waardevolle vooruitgang in de maakindustrie kan realiseren. Wacht niet langer om de kracht van robotica te omarmen! 


Door je aan te melden voor onze workshops robotica, ga je akkoord met het invullen van een de-minimisverklaring.

Deelname aan de workshops bedraagt €450. De eerste 10 aanmeldingen kunnen echter kosteloos deelnemen (1 persoon per bedrijf). Schrijf je vandaag nog in!

Onze inspiratie workshops robotics bieden u de kans om drie middagen lang met ons aan de slag te gaan. Deze vinden plaats op 06/12/23, 17/01/24 en 28/02/24

OVERZICHT

Time: 14:00 – 17:00

Datum : 6 december 2023