INNOVATION DINNER

Duurzaam Produceren

Hoe kun je als organisatie zo zuinig mogelijk werken met het oog op energie – en materiaalverbruik? Hoe flexibel ben je en van welke slimme producten of diensten maak je gebruik? Tijdens dit diner laten experts zien hoe jouw organisatie een duurzame toekomst tegemoet gaat.

Dorien van Twisk, SMC Nederland
SMC zet zich in voor de duurzame groei van technologische innovaties door de inzet van automatiseringsapparatuur. Dorien vertelt over de toepassing van perslucht in machines:

“Wil jij het beste uit je productieproces of machine halen? Dan mag een focus op perslucht zeker niet ontbreken. Tijdens dit diner zullen we de nieuwste trends en innovatieve strategieën op het gebied van perslucht bespreken. Hoe kunnen deze bijdragen aan de efficiëntie en duurzaamheid van jouw productieomgeving of machine? Graag wisselen we tijdens dit diner ideeën uit over hoe jij en je bedrijf zich kunnen positioneren in een snel veranderende industrie.”

Samantha Reilly, ING Sector Banking 
De ING doet onderzoek binnen verschillende sectoren. Samantha, specialist op het gebied van TMT en Duurzame Energie, vertelt over het gebruik van restwarmte van datacentra als warmtebron en het energiesysteem van de toekomst. Ze bespreekt oplossingen voor netcongestie en energieopslag die kansen bieden voor jouw bedrijf.  

Tijdens dit Innovation Dinner is er alle ruimte om met elkaar in gesprek te gaan over oplossingen die jouw productieprocessen kunnen verduurzamen. Uiteraard onder het genot van een heerlijke maaltijd.

Deelname aan dit Innovation Dinner is kosteloos. 

Dorien van Twisk
Product Specialist Sustainability & Digitalization
SMC Nederland

Samantha Reilly
Sector Specialist TMT en Duurzame Energie
ING Sector Banking

OVERZICHT

Time: 17:00 – 20:00

Datum : 17 – april – 2024

DISCLAIMER

We streven naar een evenwichtige verdeling van deelnemers vanuit overheden, maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven. Om deze reden kan het zijn dat je registratie voor dit Innovation Dinner niet automatisch leidt tot deelname. Wij behouden wij ons het recht voor om een selectie te maken van deelnemers, gebaseerd op criteria die het beste aansluiten bij de doelstellingen van ons Innovation Dinner.

Registreren