INNOVATION DINNER

Robots en cobots

 
Benieuwd wat robots en cobots kunnen betekenen voor jouw bedrijf? Tijdens dit gratis toegankelijke Innovation Dinner op woensdag 22 mei vertellen verschillende robotica-experts over hun best-practices. Peter Paul de Bie, managing director bij ABI (specialist in aandrijftechniek, motion control en robotica) weet bijvoorbeeld hoe je met robots een flinke besparing van de footprint kunt realiseren op de fabrieksvloer. Stijn van Krimpen, head of Business Development bij Monumental vertelt alles over de metselrobot en Levi Kieft, robotics engineer bij BouwLab R&Do legt uit wat de voordelen (en het gemak!) zijn van het gebruik van een cobot. Natuurlijk ontvangt onze social robot alle gasten en schenkt onze co(ffee)bot de koffie en thee.
 
Robots & Cobots in actie
Om te zorgen dat iedereen de robots en cobots in actie kan zien, gaan de deuren extra vroeg open. Daarna zullen we in ongedwongen sfeer aan tafel verder praten, discussiëren, luisteren en genieten van ieders verhalen, ideeën en inzichten. Vergaap je aan de metselrobot van Monumental en bekijk de industriële robots en cobots bij BouwLab die voor verschillende doeleinden worden ingezet.  
 
Programma
15:00 – 18:00 | Live demonstraties robots + cobots van Monumental & BouwLab
17:30 – 18:00 | Inloop voor Innovation Dinner + borrel
18:00 – 20:00 | Innovation Dinner met presentaties
  
Demonstraties & presentaties door:
Stijn van Krimpen – Head of business development bij Monumental 
Monumental heeft recentelijk 25 miljoen dollar aan investeringenopgehaald om verder te werken aan de ontwikkeling van bouwrobots die worden aangedreven door kunstmatige intelligentie. Het opgehaalde kapitaal zal door de Amsterdamse start-up worden gebruikt om de productie van deze AI-gestuurde bouwrobots te versnellen. Stijn neemt de metselrobot van Monumental mee naar BouwLab en geeft een live demonstratie waarmee je de robot in werking kan zien. Tijdens het diner gaat hij dieper op de materie in en geeft hij er graag meer uitleg over. 
 
Peter Paul de Bie – CEO bij ABI
ABI is producent en importeur van aandrijving, motion control en robotica. Tijdens dit Innovation Dinner vertelt Peter Paul je graag meer over aandrijftechniek, motion control en robots. Hij zal het zeker ook hebben over de nieuwste Delta Robots met direct drive motoren, deze zullen pas vanaf november te zien zijn.
 
Levi Kieft – Robotics engineer bij 3D Makers Zone
Robotics Engineer Levi Kieft weet je alles te vertellen over het inzetten van industriële robotarmen voor het 3D-printen met beton en vele andere toepassingen. Zo heeft hij speciaal voor deze avond een cobot geprogrammeerd zodat deze de koffie zal schenken. Levi laat uiteraard zien hoe zoiets in zijn werk gaat en geeft antwoord op al jullie vragen over onze industriële robots en cobots.

Deelname aan dit Innovation Dinner is kosteloos. 

  • Stijn van Krimpen – Head of Business Development bij Monumental 
  • Peter Paul de Bie – Managing director bij ABI
  • Levi Kieft – Robots Engineer bij BouwLab
3D Makers Zone is onderdeel van het pan-Europees netwerk van European Digital Innovation Hubs (Edih’s) Edih’s zijn one-stop shops die zijn opgericht om bedrijven te ondersteunen bij het reageren op digitale uitdagingen en om concurrerender te worden.

OVERZICHT

Time: 15:00 – 20:00 uur

Datum : 22 – mei – 2024

DISCLAIMER

We streven naar een evenwichtige verdeling van deelnemers vanuit overheden, maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven. Om deze reden kan het zijn dat je registratie voor dit Innovation Dinner niet automatisch leidt tot deelname. Wij behouden wij ons het recht voor om een selectie te maken van deelnemers, gebaseerd op criteria die het beste aansluiten bij de doelstellingen van ons Innovation Dinner.

Registreren