Circulaire Staalconstructie

Groothuis Bouwgroep

PROJECTSOORT: pilot

Onderdeel van: Circulair overgeheveld pand / Living lab

PROJECTPARTNERS: Groothuis Bouwgroep

OPgeleverd: 2021

Voor het living lab heeft Groothuis Bouwgroep de circulaire staalconstructie geplaatst. Dit project vroeg om een andere manier van denken en doen. Waarbij, samen met verschillende bouwpartners, een 100% circulair en zelfvoorzienend gebouw gerealiseerd is door gebruik te maken van een donorpand in Almere.

Projectopbrengsten

Projectdoelen waren integrale samenwerking, experimenteren, leren en kennis delen. Want bij circulair bouwen moeten traditionele ketens open en is integraal samenwerken een must. Om dit te realiseren heeft het projectteam samen gepioneerd, geëxperimenteerd en de handen uit de mouwen gestoken om er een succes van te maken. 

Over Groothuis bouwgroep

Groothuis bouwgroep realiseert vastgoedoplossingen voor nu én voor later en dragen bij aan een duurzame leefomgeving. Dit betekent voor ons samen met opdrachtgevers en gebruikers verder kijken, verder denken en verder zijn.

Samen hebben we aangetoond dat circulair bouwen écht mogelijk is.