INNOVATION DINNER

Modulair & circulair bouwen - met Thijs Asselbergs

Ontdek de wereld van modulair en circulair bouwen tijdens een informeel innovation dinner met architect Thijs Asselbergs van Thijs Asselbergs Architectuurcentrale. Tijdens deze bijeenkomst bij BouwLab deelt Asselbergs inzichten en presenteert hij de laatste ontwikkelingen op het gebied van circulair en modulair bouwen. Kom meer te weten over de voordelen, mogelijkheden en toepassingen van deze innovatieve en duurzame bouwmethoden. Een ontspannen avond waar je geïnformeerd wordt over de nieuwste trends in de bouwsector.

Over de spreker
Thijs Asselbergs (geboren in 1956) behaalde zijn afstudeerdiploma aan de faculteit Bouwkunde van de TU Delft in 1982. Slechts drie jaar later richtte hij zijn eigen architectenbureau op in Haarlem, genaamd Architectuurcentrale Thijs Asselbergs (aTA). In de vroege jaren negentig werd hij benoemd tot stadsarchitect van Haarlem. Asselbergs heeft als architect diverse wooncomplexen gerealiseerd, waaronder projecten in Den Haag, Nijmegen en Amsterdam. Enkele van zijn prijswinnende projecten omvatten ‘Ruimte voor de Waal’ in Nijmegen.

Binnen Haarlem staat hij bekend om zijn opvallende ontwerpen, waaronder de ‘Verfrollerbrug’ en de woontoren Mariastichting. Asselbergs heeft verschillende adviserende en bestuurlijke functies bekleed, evenals voorzitterschappen bij gerenommeerde Nederlandse architectuurjury’s. Tussen 2008 en de zomer van 2023 vervulde hij de rol van praktijkhoogleraar architectural engineering aan de TU Delft.

Asselbergs is tevens vanaf de start nauw betrokken bij BouwLab R&Do.

Het is helaas niet meer mogelijk om u aan te melden voor dit Innovation Dinner. 

Dit Innovation Dinner is kosteloos. 

Thijs Asselbergs – Thijs Asselbergs Architectuurcentrale 

OVERZICHT

Time: 17:00 – 20:00

Datum :14 februari 2024

Registreren