Modulair bouwen Make-athon

Bij BouwLab geloven we in “learning by doing”. Wil jij actief aan de slag met modulaire bouw en direct wat bijleren? In de Modulair Bouwen Make-athon werk je in een team van professionals uit verschillende disciplines en met diverse ervaring aan oplossingen voor uitdagingen binnen de modulaire bouw.

Download de brochure voor meer informatie

De Modulair Bouwen Make-athon in het kort…
Thema: Modulaire bouw is een techniek die steeds vaker wordt toegepast in de bouw. Hebben we hiermee de nieuwe toekomst van de bouw te pakken? Of zijn er nog allerlei uitdagingen die grootschalige introductie in de weg staan? Met deze onderwerpen gaan we tijdens deze Make-athon aan de slag. 

Inhoud: In 2 dagen tijd gaan 10 teams de uitdaging aan om één of meerdere cases uit te werken, met de focusgebieden goedkoper, duurzamer & innovatiever. Tijdens de Make-athon krijg je meerdere masterclasses en die opgedane kennis kun je in de cases direct toepassen.

Competitie: Aan het eind van de Make-athon presenteren de teams hun case en het concept voor de oplossing. De oplossingen worden beoordeeld door een vijfkoppige vakjury uit verschillende disciplines. Het team met het beste concept gaat naar huis met een prijs.

Voor wie: De Make-athon is bedoeld voor professionals, vakmensen, ambtenaren, studenten, docenten en andere stakeholders. Hierbij concentreren we ons niet alleen op de bouwsector. Ook kennis uit bijvoorbeeld de maakindustrie, de creatieve sector en hightech kan een grote bijdrage leveren.

Waarom meedoen? De uitdagingen in de bouw zijn gigantisch. In deze tweedaagse pressure cooker krijg je een ‘stoomcursus nieuwe technologie’ met leerzame masterclasses, breng je nieuwe kennis direct in de praktijk, bereid je je netwerk uit en werk je mee aan complexe uitdagingen in de bouw.

 

Schrijf je in voor zondag 16 juni 2024!

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze Make-athon. We kijken naar een goede samenstelling van de teams om de beste resultaten te behalen. Inschrijving betekent daarom niet automatisch dat je meedoet. Na de inschrijftermijn worden de teams bekendgemaakt. Zit je er niet bij? Dan kan je op de wachtlijst geplaatst worden. 

Deelname aan de Make-athon is kosteloos.

BouwLab R&Do, Oudeweg 91 – 95, Haarlem

OVERZICHT

Data: To be Announced

Tijd: 09:00 – 17:00 uur

Aanmelden