INNOVATION DINNER

prinsjesdag

Ontdek de toekomst van de digitale economie tijdens het eerste Innovation Dinner van het seizoen op 20 september, de dag na Prinsjesdag, bij 3D Makers Zone!

Na een dag vol belangrijke aankondigingen tijdens Prinsjesdag is het tijd om de effecten en cijfers van deze uitkomsten te bespreken. Tim van de Zandt, specialist bij de brancheorganisatie FME op het gebied van Smart Industry, zal zijn licht laten schijnen op de plannen die tijdens Prinsjesdag worden gepresenteerd. Hij zal zijn deskundige inzichten delen over “De toekomst van de digitale economie in een dalende markt”.

De markten kennen momenteel een lichte daling en er is nog steeds druk op de arbeidsmarkt. Maar wat als deze trends zich voortzetten? In deze onzekere tijden is innovatie een absolute must om relevant te blijven. Je wilt weten hoe je kunt blijven innoveren, zelfs in een tijd van onzekerheid.

Tijdens het Innovation Dinner krijg je de kans om inzicht te krijgen in hoe alles zich ontwikkelt. Tim van de Zandt zal zijn expertise delen en jouw vragen beantwoorden. Laat je inspireren door de visie van een expert terwijl je geniet van een heerlijk diner en waardevolle gesprekken met gelijkgestemde professionals.

Meld je aan om de toekomst van de digitale economie te verkennen tijdens het eerste Innovation Dinner van het seizoen. 

Dit Innovation Dinner is kosteloos. 

De gastspreker van deze avond is Tim van de Zandt, specialist bij de brancheorganisatie FME op het gebied van Smart Industry.  

OVERZICHT

Time: 17:30 – 20:00

Datum : 20 – 09 – 2023

Registreren