INNOVATION DINNER

DATA ECONOMICS

Benieuwd naar de visie van Joep Grosveld, Consultant Data & AI bij Winvision? Vragen als hoe kun je als ondernemer het maximale uit de mogelijkheden van data halen. Hoe begin je? Welke data verzamel je? Hoe sla je het op? Et cetera. Onder het genot van een heerlijke maaltijd komen al deze vragen ter tafel.

3D Makers Zone organiseert iedere maand een Innovation Dinner met een ander Thema. Tijdens deze dinners laten we zien hoe je als ondernemer Smart Industry kansen kan benutten. Verschillende onderwerpen zoals skills development, productiviteitsgroei en data economics komen aan bod. Inspirerende sprekers zullen jullie meenemen in de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Smart Industry en met jullie in gesprek gaan om te zien welke mogelijkheden er zijn voor jouw bedrijf.

Dit Innovation Dinner is kosteloos. 

Joep Grosveld, data consultant bij Winvision, helpt klanten om waarde uit data te halen en dit te verweven in hun bedrijfsvoering. Hij heeft een sterke affiniteit met assets in de gebouwde omgeving en zo voert hij nu met name projecten in de bouw met IoT uit. Ook is hij betrokken bij de digitale transformatie van Fijn Wonen.

OVERZICHT

Time: 17:00 – 20:00

Datum : 23 – 03 – 2023

Registreren

Geverifieerd door MonsterInsights