Diner Pensant

BOUWEN AAN DE ARBEIDSMARKT

Op 9 juli aanstaande organiseren BouwLab R&Do en Smart Makers Network exclusief voor bestuurders en directeuren uit de bouwsector het diner pensant BOUWEN AAN DE ARBEIDSMARKT.  
 
“De arbeidsmarkt is op. We vissen met z’n allen in een lege vijver en staan aan het begin van een transitie. Tegelijkertijd is onze huidige manier van werken eindig. Hoe langer we wachten met anticiperen, hoe minder tijd we hebben om te leren en te experimenteren.” Drs. Bart Götte | The future of Work
 
Hoe gaan we daar als bouwsector mee om?
Welke acties moeten we nu ondernemen?
 
Kortom, food for thought.
 
Het diner pensant is een smakelijke samenvoeging van samen denken en samen eten, aan de hand van een zorgvuldig uitgedachte dialoog aan een met zorg gedekte tafel. Doel is om samen tot oplossingsrichtingen en concrete acties te komen.
 
Tijdens het diner zal een drietal gerenommeerde sprekers ingaan op de ontwikkelingen en uitdagingen binnen de technische arbeidsmarkt van de bouw, met speciale aandacht voor de rol van de technologie en de urgentie van het anders invullen van functies en werk.
 
De sprekers

Het diner pensant vindt plaats in de inspirerende setting van BouwLab R&Do en 3D Makers Zone.

Chef-kok Alfred van Dijk, bekend van Het Oude Dykhuys in Lisserbroek, zal het diner culinair ontwerpen. Deze topkok heeft grote successen behaald als finalist van de Prix Taittinger en winnaar van de Gouden Koksmuts, het Gouden Koksmes en de Wynand Vogelbokaal. Tijdens het diner pensant licht Van Dijk toe hoe hij keer op keer die uitdagingen met innovaties aangaat.
 
BouwLab R&Do en Smart Makers Network zijn de gezamenlijke initiatiefnemers van dit diner, omdat wij als innovators zien dat de bouw móet innoveren en transformeren. Dat gaat niet zonder skills- en kennisontwikkeling en de opzet van een leercultuur. 
 
Tijdens het diner pensant dagen wij de bouwprofessionals uit om met concrete oplossingsrichtingen te komen voor de sector en daarmee voor het eigen bedrijf. Resultaat van de avond zal zijn dat alle deelnemers zich als Ambassadeur van Bouwen aan de Arbeidsmarkt sterk maken om als frontrunner de implementatie van de oplossingsrichtingen te realiseren.
 

Dit diner is exclusief voor beslissers en C-level professionals. Wil je ook aanwezig zijn? 

Vraag naar de mogelijkheden bij Peter van den Bosch via peter@bouwlab.com.

3D Makers Zone is onderdeel van het pan-Europees netwerk van European Digital Innovation Hubs (Edih’s) Edih’s zijn one-stop shops die zijn opgericht om bedrijven te ondersteunen bij het reageren op digitale uitdagingen en om concurrerender te worden.

OVERZICHT

Time: 17:00 – 21:00

Datum : 9 juli 2024

DISCLAIMER

We streven naar een evenwichtige verdeling van deelnemers vanuit overheden, maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven. Om deze reden kan het zijn dat je registratie voor dit Innovation Dinner niet automatisch leidt tot deelname. Wij behouden wij ons het recht voor om een selectie te maken van deelnemers, gebaseerd op criteria die het beste aansluiten bij de doelstellingen van ons Innovation Dinner.